7 vecí, ktoré chcem stihnúť v júni

daisy-912144_1920Potom, ako som napísala svojich 7 vecí, ktoré by som rada stihla v máji, pokračujem s júnovým zoznamom. Sama by som neverila, akú silu má to, keď sa so svojimi plánmi podelíte verejne. Akosi chtiac-nechtiac vás to samo posúva k tomu, aby ste splnili to, o čom ste písali. Ale bez dlhých rečí k môjmu júnovému zoznamu.

Navštíviť ZOO Kontakt

Toľko veľa som už o tejto ZOO počula. Viem, že tu môžem pohladiť medveďa vidieť i iné zaujímavé zvieratá. Je to pre nás trošku odruky, ale píšem si na zoznam. Verím, že sa nám to podarí uskutočniť v júni. V každom prípade by sme to radi stihli ešte pred prázdninami.

Prečítať dve knihy

reading-1156555_1920

Nemám ešte presne dané, aké dve knihy, viem len, že by som chcela, aby boli dve 🙂 Možno je v júni aj najvyšší čas obnoviť si svoj preukaz do knižnice 🙂

Upratať kúpeľňu

Hovorím si, že kúpeľňa bude menšia výzva ako spálňa. Je podstatne menšia a viem o všetkom, čo sa tam nachádza. Chcem však aj dôkladne poumývať kachličky, vyčistiť odtoky (hoci toto robím vlastne každý týždeň) a poprezerať košíky s produktami, ktoré v kúpeľni mám.

Výzva „Týždeň bez míňania“

money-256314_1920Tak toto chcem veľmi vyskúšať. Síce sa táto výzva robieva aj na celý mesiac, povedala som si, že začnem v malom. To znamená, že si nakúpim na celý týždeň a celý týždeň už do obchodu nepôjdem. Pozor, ale povolené nie sú ani sladkosti z bufetu, žuvačky z potravín odvedľa, ani zbytočné lístky na MHD či na taxík a už vôbec žiadne kupovanie oblečenia, drogérie, ani káva z automatu… No som zvedavá 🙂

Súťaž na našom facebooku

Áno, v júni by som chcela urobiť súťaž pre všetkých facebookových fanúšikov. Tak sa môžete tešiť 🙂

Spoznať päť byliniek

greeting-card-2320754_1920

Áno, áno. Tí z vás, ktorí pravidelne čítate moje príspevky na facebooku viete, že tento rok sa chcem naučiť spoznať 30 byliniek. V júni ich kvitne celkom dosť, takže by som sa chcela naučiť ďalších päť.

Napísať štyri nové články na web

Snažím sa, aby každý týždeň pribudol na web jeden nový článok. Inak tomu nebude ani v júni. Teším sa 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *