7 vecí, ktoré chcem stihnúť v novembri

autumn-1918873_1920

Rok 2017 sa už naozaj chýli ku koncu. Neviem ako vy, ale ja som si už pripravila nástenku snov na rok 2018 a teším sa na to, ako začnem realizovať body z nej. Aj v tomto mesiaci mám však ešte zopár vecí, aktivít, činností, ktoré by som rada zrealizovala.

Kúpim aspoň 4 vianočné darčeky

Nerada behám po nákupných centrách. Baví ma to maximálne hodinu aj to len raz za čas a po tejto hodine som taká vyšťavená, že tam najbližších niekoľko dní nechcem ísť. Ale najhoršie je pre mňa ísť do nákupného centra, keď je v ňom veľa ľudí. Tak som si povedala, že aspoň niekoľko vianočných darčekov chcem nakúpiť už v novembri, aby som mala o to menej dôvodov chodiť po vianočných nákupoch v decembri. PS. Aj tak uvažujem, že drvivú väčšinu vybavím cez internet 🙂

Aspoň 10 x v mesiaci pôjdem na krátku večernú vychádzku

willow-2858884_1920

Asi ako väčšina ľudí dnes, aj ja mám sedavé zamestnanie a presne si uvedomujem, že čím viac sedím, tým som lenivejšia chodiť, hoci chôdzu milujem. Aspoň 10 x v novembri chcem zájsť večer na krátku, hoci aj 20 minútovú vychádzku nech je počasie akékoľvek. Párkrát som už bola a ten návrat späť bol skvelý pocit.

3x týždenne cvičím na chrbát

Cvičenie som skutočne zanedbávala. Ráno som síce vstávala skoro, stihla som nejaké veci, ale cvičenie som odsúvala na vedľajšiu koľaj. Večer som sa k nemu potom už skutočne nedostala. Tak sa chcem znova vrátiť k rannému cvičeniu aspoň 3x do týždňa.

Začnem opäť štrikovať

wool-2736306_1920

Vždy, keď sa posunie čas, spomeniem si na slovné spojenie „dlhé zimné večery.“ Pravda je taká, že ja príliš dlhé zimné večery nepociťujem, nakoľko mám naozaj veľa poobedných aktivít, no napriek tomu som zatúžila sa v novembri vrátiť k takej typickej zimnej činnosti – štrikovaniu. Niekedy som štrikovala s veľkou radosťou a nadšením a postupne ma to prešlo. Teraz by si rada skúsila uštrikovať rukavice alebo nákrčník. Vlnu už mám, takže prvý krok je úspešne splnený.

Navštívim s manželom jedno nové miesto

Nemusí to byť vôbec ďaleko, pokojne aj niečo v okolí, kde sme doteraz nikdy neboli. Dám vám vedieť, čo sme objavili a či sa nám to podarilo.

Aspoň 4x si zahrám na gitare

girl-2606426_1920

Veľakrát sa ku mne v poslednej dobe dostala myšlienka, že treba robiť viac toho, čo nám robí radosť. Keď som zalovila v pamäti, viem, že som v minulosti veľmi rada hrala na gitare a spievala. V novembri sa k tomu chcem aspoň 4 x vrátiť.

Napíšem 4 články

Prvý novembrový článok čítate práve teraz. Na ďalší sa môžete tešiť hneď na budúci týždeň 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *