7 vecí, ktoré chcem stihnúť v júli

summer-1056925_1920

Júl sa nám už rozbehol a ja by som sa s vami rada podelila o to, čo by som rada stihla v tomto mesiaci. Ako som už neraz písala, snažím sa, aby moje mesačné sny nadväzovali na tie ročné 🙂 Napríklad som si dala ako cieľ na rok 2017, že prečítam 15 kníh. Momentálne mám za sebou presne 8. V júli by som chcela prečítať ďalšie dve.

Alebo by som sa v roku 2017 chcela naučiť 30 byliniek. Tak v júli by som chcela v tejto oblasti zabrať. Je na to priam ideálny čas, keďže lúky nádherne kvitnú.

Samozrejme, mám aj nejaké veľmi osobné sny alebo sny finančné, ktoré však až takto verejne nezdieľam a tie si skôr nechávam pre seba, prípadne ich zdieľam iba s tými najbližšími.

Nuž a akých sedem vecí by som chcela stihnúť v júli 2017?

Zrealizovať jeden rodinný výlet

dolomites-2437535_1920

Keďže ako súrodenci sme pomerne vzdialení od seba, bola by som veľmi rada, keby sa nám v júli podarilo zrealizovať jeden spoločný rodinný výlet. Nápadov a tipov máme viacero, tak verím, že to vyjde. Júl by bol ideálny mesiac 🙂

Prečítať 2 knihy

Už mám aj vytipované, ktoré by to mohli byť. Nedávno som zašla do knižnice a rovno som si dve požičala. Tak sa teším, čo nové sa naučím 🙂

Ísť na masáž

wellness-589773_1920

Možno to znie neuveriteľne, ale toto je krok absolútne mimo mojej zóny komfortu. Ja som bola na masáži asi 3x za celý svoj život. Všímam si však, že viac ako deväťhodinové sedenie pri počítači je poriadna záťaž a tak by som tento mesiac chcela vystúpiť zo zóny svojho komfortu a objednať sa na masáž.

Upratať komoru

Poznáte ten pocit, že máte takú miestnosť, ktorú občas tak trochu vedome obchádzate? Ak áno, tak ma chápete. Toto bude pre mňa riadna výzva. Také rýchle upratovanie komory som už samozrejme niekoľkokrát robila, teraz mám však na mysli také poriadne, hĺbkové. Poviem vám úprimne, že už len pritom, ako toto píšem mám obavy. Verím však, že ich prekonám.

Poslať svojim čitateľom dva newslettre v júli

Nemám ani tak problém napísať každý týždeň jeden článok. Skôr mám pocit, že vplyvom každodenných povinností občas zabúdam na posielanie newslettrov. Ak by ste o tom náhodou nevedeli, na mojej stránke sa dá prihlásiť na odber noviniek, stačí kliknúť tu. Budete dostávať informácie o tom, čo je nové, čo chystám a čo plánujem.

Finančne podporiť dobrú vec

O tomto som už na blogu aj na facebooku veľa písala. Som presvedčená o tom, že človek by mal dávať – svoj čas, svoje dary, i financie tým, ktorí ich potrebujú. Viac k tomu azda ani netreba dodať.

Písať si denník vďačnosti

diary-1446082_1920

Snažím sa všímať si požehnania, ktoré sú okolo mňa a zapisujem si každý deň tri do denníka vďačnosti. Chcem v tom pokračovať i v júli a nevynechať ani jeden deň.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *