7 vecí, ktoré chcem stihnúť v októbri

fall-foliage-1740841_1920

Keďže v septembri som so svojimi plánmi príliš nepohla, chcem sa v októbri polepšiť 🙂 Opäť si teda plánujem sedem vecí, ktoré by som v tomto mesiaca rada stihla. Verím, že to bude tento mesiac lepšie.

Vybudujem si jeden nový pozitívny zvyk

V septembri som sa celý mesiac zameriavala na tému budovania zvykov. Veľmi sa mi však páči myšlienka vybudovať si každý jeden mesiac nový zvyk, ktorý nás trochu priblíži k našim cieľom, k tomu, akým človekom sa túžim stať. Ešte som vo fáze premýšľania, ktorý konkrétne zvolím, možností by bolo viac. Určite však začnem s jedným z nich.

Prečítam jednu knihu

read-2345794_1920

Pripravenú ju už mám, tak verím, že by to mohlo ísť takpovediac úplne hladko. Každé ráno 20 minút venujem čítaniu. Pri kratších knihách mi to stačí, aby som ich dočítala do konca, pri dlhších, potrebujem trochu viac času. Každopádne mám teraz vybratú kratšiu knihu 🙂

Napíšem štyri články na www.mojspokojnyzivot.com

Snažím sa písať každý týždeň jeden článok. V septembri sa mi to nie úplne podarilo, skončila som na čísle tri, ale v októbri túžim byť verná tomuto svojmu predsavzatiu.

Pripravujem si na každý týždeň jedálniček

cookbook-761588_1920

Kedysi som to vzorne robievala, potom som na chvíľu prestala. Teraz si už opäť niekoľko týždňov tvorím jedálny lístok a mám z toho radosť. Šetrí mi to neskutočne veľa času a aj peňazí. Viem presne, čo budem jesť a mám k tomu doma aj suroviny, pretože presne podľa jedálnička aj nakupujem. Ak ste ešte neskúšali, odporúčam.

Jeden výlet s manželom

V septembri nám víkendové počasie príliš neprialo, ale v októbri sa, dúfam, podarí ísť niekam na pekný jesenný výlet. Meteorológovia sľubovali krásne babie leto, tak sa teším, že nejaký malý výlet vymyslíme.

Nekúpim si nič na oblečenie

Toto nebude pre mňa ľahké, ale veľmi by som to chcela dodržať. Spísala som si totiž nedávno, čo by mal môj šatník na jeseň a zimu obsahovať a zistila som, že všetko potrebné viac-menej mám. Tak mi držte palce 🙂

Napečiem aspoň 3 koláče, ktoré som doteraz ešte nevyskúšala

baking-1001346_1920

Veľmi by som chcela byť dobrá hostiteľka a zlepšiť sa v pečení aj vo varení. V októbri si teda dávam za cieľ vyskúšať aspoň 3 krát nejaký nový koláč, ktorý som ešte doteraz neskúšala 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *